EmoMe program razvoja emocionalne inteligencije

Ovaj dvodnevni trening namenjen je svakom roditelju koji želi da na pravi način kod svog deteta utiče na razvoj emocionalne inteligencije.

Kreiran po EmoMe metodologiji, program polazi od petofaktorskog modela emocionalne inteligencije i, kroz proradu svakog faktora, prenosi roditeljima načine i metode koje svakodnevno mogu da primene u kontaktu sa svojom decom kako bi unapredili njihovu emocionalnu inteligenciju.

Istraživači su otkrili da, čak i više od opšte inteligencije (IQ-a), naša emocionalna svest i sposobnost da se nosimo sa osećanjima (EQ) određuju budući uspeh i zadovoljstvo u svim životnim aspektima.

Naučite najbolje načine kako da odgovorite na situacije kada je vaše dete tužno, ljuto ili uplašeno. Otkrijte kako da koristite emocije kao mogućnost za povezivanje i podučavanje.

Ovim programom ćete shvatiti značaj mindfulness-a (svesne pažnje) za razvoj detetove stabilnosti i razvoja, i naučiti kako da ga primenjujete na vašoj deci. Shvatićete kako pričanje priča (storytelling) ima veoma veliki uticaj na razvoj mozga vašeg deteta. Naučićete i kako da postavite jasne, dosledne granice istovremeno pomažući detetu da reši probleme sa kojima se suočava.

Ovaj trening otvoriće vam vrata novih alata za uspešno roditeljstvo, a vi sami posle ovog treninga nećete ostati isti. Da bismo podučavali svoju decu emocionalnoj inteligenciji i pred nama je izazov. Da stalno radimo na svojoj. Na ovom treningu ovaj izazov biće zadovoljen.

Lokacija: Online trening

Trajanje: 2-dnevni trening u ukupnom trajanju od 6h

Ukoliko želite da posebnim programima doprinesete retenciji vaših zaposlenih i povećanom zadovoljstvu vama kao poslodavcem, pozovite nas da popričamo.