Profesionalna orijentacija

„Najbolji život je kada smo u skladu sa sobom, sopstvenim afinitetima, sklonostima i interesovanjima. U tom slučaju uspeh i sreća su zagarantovani.“

Jedan od prvih i najvažnijih koraka na putu buduće karijere svake osobe jeste odabir prave profesije. Većina ljudi ovu odluku donese na osnovu svojih interesovanja, preferencija i osobina ličnosti, ali i karakteristika samih poslova kojima žele da se bave u budućnosti.

Nekada to bude racionalan pristup obavljen nakon detaljne analize, a, opet, neretko nas snovi povedu za odlukom.

Happymamma tim psihologa se pozabavio ovom vrlo važnom temom i kreirao savremeni pristup profesionalnoj orijentaciji koja pre svega pruža kvalitetan, stručan osvrt na sklop osobina ličnosti, profesionalnih interesovanja, kognitivnog stila, sklonosti i talenata osobe, a koji je u skladu sa zahtevima tržišta novog doba.

Naš cilj je da pomognemo svakoj osobi da donese pravu odluku ili potvrdi da je na pravom putu u izboru buduće profesije.

Ukoliko kandidat koji želi da se testira ima manje od 18 godina biće nam potrebna pisana saglasnost roditelja pre samog testiranja i intervjuisanja.

Profesionalna orijentacija kod nas se sastoji iz dva susreta:

Tokom prvog susreta prolazimo kroz inicijalni intervju sa osnovnim i važnim podacima i testiranje. Ovaj susret traje 120 minuta i tada nam je važno da kandidat bude odmoran i naspavan jer će rešavati  psihološke testove ličnosti, testove kognitivnih sposobnosti i test profesionalnih interesovanja. Testovi su prilagođeni modernom obrazovanju i tržišno traženim pozicijama.

Tokom drugog susreta prolazimo kroz rezultate prvo sa kandidatom, a zatim i sa roditeljima, ukoliko oni iskažu želju za tim. Od dogovora između kandidata i roditelja zavisi da li će se drugi susret obaviti zajedno ili odvojeno. Ukupno trajanje drugog susreta je 60 minuta.

Osim usmenog savetovanja, sa sobom ćete poneti i detaljan izveštaj sa objedinjenim rezultatima testova uključujući i stručno mišljenje psihologa.

Otvoreni smo i za mogućnost naknadnih konsultacija ukoliko kandidat tokom daljeg odabira i tokom studiranja opet bude bio u dilemi u vezi sa životnim pozivom.

Odlična mogućnost za sve mlade ljude koji se opredeljuju za fakultet ili za osobe koje tokom studija sumnjaju u to da su doneli pravu odluku. Takođe, mogućnost karijernog savetovanja nudimo i osobama koje su završile fakultet, a ne znaju šta sve posle toga mogu da rade i šta im najviše leži.

Lokacija: Online

Trajanje:  2h + testiranje

Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, ostavite Vaše podatke u formi ispod i mi ćemo Vas uskoro kontaktirati!

PRIJAVA