O HAPPYMAMMA SERVISU

Šta kažu kandidati?

Marija Mladenović, Novi Beograd

„Sjajno je sarađivati sa Happymamma agencijom zbog brige, razumevanja i podrške u svakom trenutku. Divno je imati oslonac i stručnu podršku, kao i odgovore na sva pitanja vezana za rad dadilje.

Stekla sam dragoceno iskustvo i znanje u prethodnoj porodici. U sadašnjoj porodici sa roditeljima imam odličnu komunikaciju. Jako sam zadovoljna i smatram da su komunikacija i poverenje najvažniji činioci za zdrav, normalan i veseo razvoj i rast naših mališana. Happymamma agenciju preporučujem svim roditeljima koji vode računa o tome kakvim osobama poveravaju svoje najvoljenije, svoju decu.

Happymamma dadilje prolaze vrlo ozbiljne psihološke testove, zdravstveni pregled (sanitarni) na svakih šest meseci, obavezne su i da poseduju uverenje da nisu osuđivane. Dadilje su zahvaljujući agenciji prošle i obuku prve pomoći. Ja, a verujem i ostale dadilje, osećamo se sigurno pored svega sto agencija pruža. Samim tim će i roditelji biti sigurniji, jer znaju da svoju decu poveravaju sigurnim, spremnim i stručnim osobama.“

Šta kažu kandidati?

Smilja Bašanović, Barajevo

Izuzetno sam zadovoljna timom Happymamma. Rekla bih da sve odlično funkcioniše, oni su tim koji izuzetno dobro obavlja svoj posao! Moje dosadašnje iskustvo sa porodicom proticalo je u pozitivnoj atmosferi i dogovarali smo se oko svega potrebnog. Svima bih preporučila saradnju sa Happymamma-om!  Zaista, sve pohvale!

Šta kažu roditelji?

Nevena Vračar, Novi Beograd

Happymamma mi je pomogla da pronađem dadilju i domaćicu za moju porodicu. Pronašla sam agenciju koja je profesionalna i u koju imam poverenja! Savet za sve mame: definišite jasne smernice i  konkretne zahteve kakvu tačno osobu tražite i Happymamma će ispuniti sva vaša očekivanja.

Ja ću uvek angažovati Happymamma-u ako mi ponovo bude potreban neko. Zašto? Zato što sam tako sigurna, obezbeđena, zato što znam da svi kandidati imaju sanitarne knjižice, nisu osuđivani… to su stvari o kojima ne morate da mislite i što je najbitnije nećete upadati u zamke čuvenih preporuka prijatelja.

Šta kažu kandidati?

Gordana Milićević, Zemun

Zadovoljna sam saradnjom sa agencijom Happymamma pre svega zbog kvalitetne komunikacije i besprekorne organizacije pune poštovanja. Veoma sam zadovoljna što ova agencija posvećuje punu pažnju aktivnoj edukaciji dadilja, a sve u cilju razvijanja socijalnih veština u radu sa porodicom i detetom. Porodice su specifične, svaka sa svojim problemima (finansijskim, ljudskim, porodičnim), a ova agencija sa posebnim senzibilitetom određuje dadilju koja može da se uklopi i pomogne baš „toj“ porodici, detetu i njenim specifičnostima.

Dadilja je bila važna osoba u životu mnogih kraljeva, naučnika, državnika, i njihov uticaj na vaspitanje uticao je na istoriju, književnost i politiku!

Šta kažu kandidati?

Vesna Bjelanović, Voždovac

Iako sam bila na razgovoru u drugim agencijama, po mom mišljenju, Happymamma najozbiljnije radi svoj posao jer pažljivo biraju dadilje. Provere koje dadilje prolaze su više nego opravdane. Posebno mi se dopada činjenica da kontaktiraju i dadilje i roditelje u želji da svi budemo zadovoljni. Dadilje ne moraju, kao u svim ostalim agencijama, da deo uglavnom male plate daju doživotno agenciji. Izuzetno je dobra ideja da i roditelji imaju mogućnost zamene dadilje ako procene da to nije to.

Ono što je mene posebno privuklo je stalna edukacija dadilja. Prva pomoć, obuka za dadilje. Ja sam profesionalac, vaspitač i dipl.defektolog. Bila sam na obuci i svašta nešto praktičnog saznala bez obzira što mi je to osnovno zanimanje. Atmosfera na obukama je fenomenalna. Srela sam puno dadilja kojima bih ja rado dala svoje dete na čuvanje. Vrlo se ozbiljno shvata obuka i mislim da je besprekorno organizovana. Predavači su odlični.

Svakog roditelja koji ima problem, a da me je pitao kako da ga reši, uputila sam u Happymamma-u jer su ozbiljna agencija kojoj mogu da poklone poverenje i roditelji i dadilje.

Šta kažu roditelji?

Marijana Vuković, Voždovac

Happymamma članovi koji su nam pomogli u selekciji dadilje su ostavili odličan utisak na nas – njihova stručnost i posvećenost, kao i pažljivo slušanje naših zahteva i odabir profila dadilja, doveli su do sjajnih rezultata. Prezadovoljni smo izborom dadilje i nadamo se dugoj saradnji sa njom. Rado bih preporučila Happymamma-u zbog strpljivosti, predanosti koju su pokazali u ovom izazovnom zadatku pronalaženja prave osobe za čuvanje mog deteta

Šta kažu kandidati?

Julija Slavić, Konjarnik

Kada sam odlazila na razgovor sa porodicom osećala sam se sigurno jer sam znala da idem u porodicu kojoj me je preporučio Happymamma tim. Prezadovoljna sam saradnjom sa porodicom, odlično funkcionišemo i postoji uzajamni dogovor i poštovanje. Svakoj dadilji bih toplo preporučila saradnju sa Happymamma agencijom zato sto su odlična i profesionalna spona između klijenata i dadilja i zaista se trude da obe strane budu zadovoljne. Posebno mi je značilo što su uvek su tu za pomoć i savet.

Šta kažu kandidati?

Zlata Milosavljević, Zvezdara

Za svaki posao koji uključuje rad sa decom, potrebno je da vas neko preporuči. Kako bi to bila kvalitetna preporuka, potrebno je da se taj neko uveri u vaše obrazovanje, znanje, pouzdanost, visprenost, ozbiljnost, kreativnost, kao i spremnost da se dodatno usavršavate za obavljanje posla dadilje. Od prvog susreta sa agencijom Happymamma stiče se utisak da ste napokon na pravom mestu.

Profesionalnost agencije Happymymma uliva sigurnost i poverenje –  imate priliku da se predstavite stručnim, ljubaznim saradnicima agencije, da iskažete svoje kvalifikacije, kvalitete, iskustvo i težnje za posao dadilje. Osećate se uvaženim, trude se da vas posavetuju svojim stručnim informacijama, usmere, edukuju za važne segmente ovog zanimanja i, takođe, stručno odrede kojem uzrastu i kakvom zadatku najbolje odgovarate. Happymamma konsultanti pristupaju kvalitetno kontaktu sa porodicama i adekvatno predstavljaju vaše dragoceno iskustvo. Od srca bih svima preporučila da sarađuju sa Happymamma-om! U njoj se osećate posebno, što je mora se priznati u današnje vreme veoma retko.

Šta kažu roditelji?

Porodica Đelić, Zvezdara

Dadilja koju nam je Happymamma preporučila je ispunila sva naša očekivanja. Bila je posvećena, fleksibilna i ostvarila je sjajan odnos sa decom. Happymamma je umela da proceni šta je našoj porodici potrebno i da nam pronađe pravu osobu za dugoročnu saradnju!