Marija Mladenović, Novi Beograd

„Sjajno je sarađivati sa Happymamma agencijom zbog brige, razumevanja i podrške u svakom trenutku. Divno je imati oslonac i stručnu podršku, kao i odgovore na sva pitanja vezana za rad dadilje.

Stekla sam dragoceno iskustvo i znanje u prethodnoj porodici. U sadašnjoj porodici sa roditeljima imam odličnu komunikaciju. Jako sam zadovoljna i smatram da su komunikacija i poverenje najvažniji činioci za zdrav, normalan i veseo razvoj i rast naših mališana. Happymamma agenciju preporučujem svim roditeljima koji vode računa o tome kakvim osobama poveravaju svoje najvoljenije, svoju decu.

Happymamma dadilje prolaze vrlo ozbiljne psihološke testove, zdravstveni pregled (sanitarni) na svakih šest meseci, obavezne su i da poseduju uverenje da nisu osuđivane. Dadilje su zahvaljujući agenciji prošle i obuku prve pomoći. Ja, a verujem i ostale dadilje, osećamo se sigurno pored svega sto agencija pruža. Samim tim će i roditelji biti sigurniji, jer znaju da svoju decu poveravaju sigurnim, spremnim i stručnim osobama.“