Vesna Bjelanović, Voždovac

Iako sam bila na razgovoru u drugim agencijama, po mom mišljenju, Happymamma najozbiljnije radi svoj posao jer pažljivo biraju dadilje. Provere koje dadilje prolaze su više nego opravdane. Posebno mi se dopada činjenica da kontaktiraju i dadilje i roditelje u želji da svi budemo zadovoljni. Dadilje ne moraju, kao u svim ostalim agencijama, da deo uglavnom male plate daju doživotno agenciji. Izuzetno je dobra ideja da i roditelji imaju mogućnost zamene dadilje ako procene da to nije to.

Ono što je mene posebno privuklo je stalna edukacija dadilja. Prva pomoć, obuka za dadilje. Ja sam profesionalac, vaspitač i dipl.defektolog. Bila sam na obuci i svašta nešto praktičnog saznala bez obzira što mi je to osnovno zanimanje. Atmosfera na obukama je fenomenalna. Srela sam puno dadilja kojima bih ja rado dala svoje dete na čuvanje. Vrlo se ozbiljno shvata obuka i mislim da je besprekorno organizovana. Predavači su odlični.

Svakog roditelja koji ima problem, a da me je pitao kako da ga reši, uputila sam u Happymamma-u jer su ozbiljna agencija kojoj mogu da poklone poverenje i roditelji i dadilje.