Happymamma usluge

Šta podrazumeva profesionalna selekcija?

Dadilje i bebisiterke su često dar sa neba kada ne znamo gde bismo sa obavezama i od posla, a jedino što želimo jeste da našem detetu pružimo kvalitetno odrastanje i priliku za rast i razvoj detetovih potencijala. Da bi dadilje i bebisiterke bile od pomoći, potrebno je da se prvo uradi stručna procena njihovih karakteristika ličnosti, prethodnog radnog iskustva, radnih navika i stila koji razvijaju u odnosu sa decom, provera preporuka njihovih prethodnih poslodavaca, kao i njihove autentičnosti u izjavama da uživaju u radu sa decom. Sam proces procene prave dadilje ili bebisiterke za našu decu može biti iscrpljujuć jer nam kroz kuću može proći i po 10 kandidata, a da nijednim nismo bili zadovoljni. Da Vam život ne bi bio još komplikovaniji, pored svih izazova koje imate u svakodnevnim obavezama, savetujemo da profesionalnu procenu kandidata poverite stručnim psiholozima koji će obaviti detaljnu procenu svih kandidata i kandidatkinja i preporučiti Vam samo one koji se uklapaju u Vaša očekivanja.

Na Vama je da definišete šta želite, a mi garantujemo da Vam nećemo gubiti vreme predstavljajući dadilje i bebisiterke koje ne ispunjavaju Vaša očekivanja. Neki od klasičnih zahteva su da dadilja bude topla, komunikativna i saradljiva; da lako prihvata smernice roditelja i da konstruktivno prihvata kritiku; da je po obrazovanju bliska oblasti pedagogije. Ukoliko želite da Vaše dete čuva dadilja sa iskustvom, možete definisati tačno uzrast dece koju je prethodno čuvala, i mi ćemo je pronaći za Vas. Ukoliko Vam je potrebno da dadilja preuzme dete iz vrtića i zatim provede vreme sa njim u kreativnom radu, podstičući dete da oslobodi svoju maštu i da kroz igru, crtanje, čitanje priča ili glumu u mini predstavama uči i razvija svoje sposobnosti, mi smo tu da pronađemo pravu Meri Popins. Ukoliko Vam je pak potrebna pomoć oko novorođenčeta, kvalifikovane pedijatrijske sestre ili babice koje imaju veliko iskustvo u radu sa novorođenim bebama su u našoj bazi potencijalnih kandidata. Ukoliko roditelj želi da napravi predah od brige o detetu i kućnih poslova, te planira da izađe i poseti svoje prijatelje, ode u kupovinu ili jednostavno želi da izađe u noćni izlazak, bebisiterke su rešenje u toj situaciji.

Kada se na ovako profesionalan način pristupi selekciji kandidata za poslove čuvanja dece, dolazi do velike uštede vremena, ali i do efikasnijeg izbora prave osobe koja će se pridružiti Vašoj porodici.

Happymamma konsultant će Vam biti na raspolaganju prilikom uzimanja detaljnih zahteva u pogledu profila dadilje ili bebisiterke, ali i tokom celog procesa selekcije. Mi ćemo zakazati termine intervjua u vremenu koje Vam odgovara, kao i na mestu gde želite da upoznate kandidate. Preporučujemo da to bude Vaš dom, gde nakon inicijalnog intervjua sa Vama, možete upoznati na kratko i svoje dete sa potencijalnom dadiljom i videti kako se odvija sama interakcija sa detetom – da li je dete prihvatilo odmah komunikaciju sa dadiljom, da li dadilja zna kako da priđe stidljivom detetu i kako da ga zainteresuje, da li postoji dobra energija između Vas, deteta i osobe koja će se brinuti o njemu. Nakon intervjua, možete razmeniti utiske sa Happymamma konsultantom, kao i zakazati dodatni probni rad tokom koga možete na miru i tokom par dana obaviti dodatne provere izabranog kandidata ili kandidatkinje.

Naš pristup podrazumeva i da nakon izvesnog vremena proveravamo kvalitet uspostavljene saradnje, a ukoliko se kojim slučajem desi da izabrana dadilja ili bebisiterka iz nekog razloga ipak ne ispunjava sva Vaša prethodno definisana očekivanja, u prva dva meseca obavićemo potpuno besplatnu novu selekciju.

Mi smo tu da život Vaše porodice učinimo lakšim, kao i da podržimo roditelje da svoje vreme sa decom provode na kvalitetniji način, dok su sve redovne obaveze profesionalno obavljene od strane dadilja i bebisiterki.

Pozovite Happymamma agenciju i saznajte detaljnije kako radimo proces selekcije.