Psihoterapija i savetovanje za roditelje

Psihoterapija se odnosi na niz intervencija koje mogu pomoći osobama kod teškoća sa mentalnim zdravljem, emocionalnih izazova i nekih psihijatrijskih poremećaja.

Savetovanje se odnosi na kraće posete psihoterapeutu kada osoba doživljava da ima određene nedoumice u vezi sa određenom temom i želi da uz pomoć iskusne i stručne osobe razreši situaciju.

Cilj psihoterapije je da omogući klijentima da razumeju svoja osećanja, bolje upoznaju sebe, dođu do određenih uvida koji će povećati kvalitet i zadovoljstvo sopstvenim životom.

Psihoterapija nije proces koji se završava posle nekoliko susreta, obično rezultati dolaze posle kontinuiranog i posvećenog rada sa psihoterapeutom koji može trajati i više od godinu dana.

Naš tim psihoterapeuta vam može pomoći ukoliko imate anksiozna ili depresivna stanja (opsesivno-kompulsivno ponašanje, napade panike, psihosomatske probleme, teškoće u prilagođavanju na nove životne izazove – razvod, smrt, problemi sa partnerom, decom ili na poslu), osećanje smanjenog samopouzdanja, podrške prilikom procesa tugovanja i posebno možemo pomoći  osobama koje žele da rade na sopstvenom razvoju, rastu i ličnom prosperitetu.

Vrste psihoterapije za koje smo specijalizovane:

Tatjana Prokić – Psiholog i psihodramski psihoterapeut

Vladana Ninić – Transakcioni analitičar i psihoenergodramski psihoterapeut

Lokacija: Online opcija / Prostorije Happymamma centra

Trajanje: 1h

 

Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu molimo vas da nas direktno kontaktirate na broj telefona: 0638797495