Kurs prve pomoći za dadilje

Kako postoji potreba da svaka dadilja mora da zna kako da pruži pravilnu prvu pomoć na licu mesta odmah nakon nastupajuće nezgode u cilju smanjenja procenta štetnih posledica po zdravlje deteta, mi smo pripremili jedinstvenu obuku usmerenu na ukazivanje prve pomoći kod dece.

Svakodnevna pitanja sa kojima se dadilje susreću polaze od osnovnih:

  • Šta raditi ukoliko detetu krene krv iz nosića?
  • Kako reagovati ako se dete zagrcne i počne da gubi vazduh?
  • Kako zbrinuti povredu na licu mesta?
  • Šta je Hajmlihov zahvat i zašto nam je on važan?

Da bismo bili sigurni da će dadilja umeti da pravilno pristupi problemu i na pribran i savestan način moći da pomogne detetu koje je doživelo bilo kakvu vrstu nezgode, postarali smo se da veliki deo kursa bude posvećen praktičnim primerima i vežbanju kako se saniraju posledice fizičke traume. Cilj kursa je da učesnike upozna sa detaljnim kriznim situacijama opasnim po zdravlje dece kada je neophodno hitno i adekvatno reagovati.

Kurs prve pomoći je koncipiran tako da se održava u malim grupama, gde će učesnici imati priliku da se kroz interaktivan rad i brojne praktične primere detaljno upoznaju sa osnovama prve pomoći i ponašanja u kriznim situacijama. Obuka ima za cilj da omogući učesnicima osnovno znanje iz tehnika prve pomoći kod dece.

Naša trenerka, Zehra Oruči je nastavnik Zdravstvene nege, Zdravstvene nege dece ranog uzrasta i Prve pomoći u SMŠ „Sveti Vasilije Ostroški”. Od 2012. godine angažovana je kao predavačica Prve pomoći pri Crvenom krstu Srbije.

Napomena: Molimo polaznike da dođu na trening u udobnoj odeći. Kurs podrazumeva praktičan rad za šta će biti potreban rad rukama i na kolenima, savijanje, stajanje i podizanje. Ukoliko imate izvesna fizička ograničenja koja mogu ometati obavljanje ovih aktivnosti, molimo vas da ih podelite sa trenerkom, a mi ćemo dati sve od sebe da kurs prilagodimo i vama.

Odličan kurs za sve osobe koje se brinu o deci.

Lokacija: Prostorije Happymamma centra ili lokacija po dogovoru.

Trajanje: 7h treninga uz pauzu za ručak i 2 pauze za osveženje

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj trening, ostavite Vaše podatke u formi ispod i mi ćemo Vas uskoro kontaktirati!

PRIJAVA