Little me time – radionica namenjena mamama

Danas se od majke očekuje da bude super heroj, a super sila svake mame je multitasking.
Pitanje je odakle joj snaga i energija da svakodnevno žonglira između svakodnevnih obaveza, dece i posla, sebe i drugih, prijatelja i porodice, fitnesa i sportova na koje odvodi decu, a da sama ne sagori i posustane.

Radionica za mame formirana je sa idejom da omogući majkama da budu spremnije, srećnije i zadovoljnije, tj. da se pozabave sopstvenom negom i malo opuste, posvete sebi i svojim unutrašnjim procesima, jer vrlo često, već prilikom preuzimanja uloge majke, zanemaruju svoje potrebe na dugogodišnjem nivou.

Mame se vrlo često osećaju usamljeno, preopterećeno i rastrzano. Njihovo mentalno zdravlje, blagostanje i odnosi sa drugim ljudima mogu često patiti jer na listi prioriteta uvek skliznu na jedno od poslednjih mesta.

Da bi imale prostora za sebe, mame moraju da naprave drugačiji raspored u glavi i da shvate zašto je važno da neguju sebe. Zato im na ovoj radionici omogućavamo da pričaju u sigurnom okruženju o stvarima kojima, u svakodnevnim situacijama i životnom vrtlogu, ne uspevaju da daju prioritet.

Mama je ključna osoba u primarnoj životnoj zajednici, porodici, koja ima vrlo važnu ulogu za svako biće koje odrasta i sprema se da postane veliko. Mame su neophodne i jako je važno da budu zadovoljne i srećne, jer će tako sigurno dati odličan model i dozvolu svojoj deci da i ona mogu postati upravo takva.

Radionica je kreirana tako da omogućuje mamama da u sigurnom okruženju pod direktnim vođstvom iskusne psihoterapeutkinje, Tatjane Prokić, razmene bitne sadržaje, a deljenje istih će im pomoći da se rasterete i opuste i spreme za nastavak dalje, sređenije i zadovoljnije.

Na radionici ćete biti saslušani, moći ćete da postavljate pitanja i podelite sasvim iskreno svoje iskustvo majčinstva u opuštenom, negujućem, neosuđujućem okruženju, bilo uživo ili online.

Plakanje je sasvim dozvoljeno, a smejanje obavezno.

Lokacija: Online susret

Trajanje: 1h

Ukoliko želite da zaposlenima pružite mogućnost razvoja i na polju roditeljstva koje je jedno od najvažnijih životnih uloga, i time doprinesete njihovoj retenciji, zadovoljstvu vama kao poslodavcem,
pozovite nas da zajedno pripremimo najbolji paket ovih usluga za ciljanu grupu roditelja u vašoj kompaniji.