O Nama

Kako je sve počelo? Jedna veoma zaposlena mama sa dvoje dece koja je pokušavala da uskladi svoje poslovne obaveze sa svim izazovima roditeljstva, probala je da nađe pomoć za svoju porodicu. Ideja da pronađe idealnu dadilju koja će se posvetiti njenoj deci ako ne podjednako, onda bar približno kao ona, bila je u tom momentu praktično ideal. Mama je tada videla da u Srbiji ne postoji zanimanje dadilje, da decu uglavnom čuvaju žene koje ne mogu da nađu drugi posao, „u struci“ ili osobe koje su u procesu tranzicije ostale bez posla. Bez ikakve selekcije, ili filtera, mama je morala da provede sate i sate viđajući veliki broj osoba od kojih neke nisu imale nikakvo prethodno iskustvo u čuvanju dece.

Nakon par veoma neuspešnih pokušaja, ta mama je pozvala svoju koleginicu iz struke – iznenađujuće, ali obe su psiholozi po struci, sa karijerom u oblasti ljudskih resursa – i uspešno rešila svoj problem! Rodila se ideja Happymamma-e, želja da svim porodicama olakšamo put do prave dadilje, uz što manje potrošenog vremena, energije i truda.

Naša misija je upravo happymamma – svaka mama.

Težnja nam je da svaka mama koja je prošla kroz herojski čin rađanja jednog novog bića bude srećna i spokojna. Bez žurbe i neprestanog razmišljanja da li je njeno najdraže biće presvučeno, nahranjeno u skladu sa njenim instrukcijama, stimulisano na pravi način.

Happymamma je srećna mama koja zna da je njeno dete u rukama osobe od poverenja za vreme dok je ona na poslu ili posvećena sebi.

Naš tim čine najiskreniji ljubitelji dece, koji su sasvim slučajno i psiholozi sa dugogodišnjim iskustvom u profesionalnoj selekciji.

44% naših kandidata uspešno prođe sam proces selekcije. Ne odustajemo od visoko postavljenih kriterijuma i ne pristajemo na kompromise. Ukoliko nam nešto smeta tokom samog intervjua sa kandidatima, kroz dalje konsultacije sa psihologom i kroz dalju proveru, istrajavamo da dođemo do pravih i celokupnih informacija stvarajući bolju i sadržajniju sliku o samom kandidatu. Svaka osoba koja dođe kod nas u cilju pronalaženja posla, od nas dobija pre svega zahvalnost zbog izdvojenog vremena i dobru šansu za pronalazak prave porodice.

Svaka angažovana dadilja prolazi kroz obavezan i besplatan kurs prve pomoći jer Happymamma ništa ne podrazumeva, niti prepušta slučaju. Bezbednost naših najdražih je na prvom mestu.

Shvatili smo da i školske obaveze mogu biti izazov za porodicu pored svih drugih obaveza. Zato smo razvili liniju mentora koji pomažu školarcima u svemu što je potrebno. Mentor uči sa decom, igra se sa njima, vodi ih na sportske i vannastavne aktivnosti i, što je najvažnija stvar, uživa u njihovom napredovanju i odrastanju.

Pozovite nas. Bilo da ste roditelj ili kandidat. I ako se ne odlučite za nas, pružićemo Vam podršku i ukazati na bitne, „golim okom“ slabo vidljive, stvari koje su bitne u procesu ove važne selekcije.