O Nama

Idejni tvorac Happymamma-e je Tatjana, majka 3 dece, psihoterapeut, psiholog, i žena sa dugom karijerom u oblasti ljudskih resursa. Kada je imala dvoje dece, 2015. godine, pokušavala je da uskladi svoje poslovne obaveze sa svim izazovima roditeljstva. Ideja da pronađe idealnu dadilju koja će se posvetiti njenoj deci, ako ne podjednako, onda bar približno kao ona, bila je u tom momentu praktično ideal. U to vreme u Srbiji nije postojalo zanimanje dadilje, a decu su uglavnom čuvale žene koje ne mogu da nađu drugi posao „u struci“ ili osobe koje su u procesu tranzicije ostale bez posla.

Nakon par veoma neuspešnih pokušaja da pronađe adekvatnu dadilju, Tatjana je pozvala svoju koleginicu Etu, koja je takođe psiholog sa iskustvom u oblasti ljudskih resursa, i uspešno rešila svoj problem! Rodila se ideja Happymamma-e, želja da svim porodicama olakšamo put do prave dadilje, uz što manje potrošenog vremena, energije i truda.

Iako se naš portfolio usluga vremenom proširivao, naša misija „happymamma – svaka mama“ ostala je sve vreme vodillja koja nas motiviše da stalno unapređujemo svoj rad.

Danas je Happymamma centar za dobrobit porodice – mesto odakle se pruža podrška svima koji se bave decom i čiji je cilj da doprinesu bezbrižnom dečjem odrastanju.

Intelektualni razvoj nije dovoljan za uspešan i ispunjen život bez kvalitetnog razvoja emocionalne intelligencije. A pravi momenat za njen razvoj je upravo u detinjstvu. Zato smo razvili fantastične programe razvoja emocionalne inteligencije pod nazivom EmoMe. Tanjina deca (kojih je sada troje 😊) prošla su kroz svaki korak stvaranja ovog programa, i beskrajno su uživala, nesvesna da doprinose stvaranju jedinstvene priče na našem tržištu.

Podrška mamama tokom prvih dana roditeljstva, povratka na posao nakon porodiljskog odsustva, podrška tokom prelaznih perioda kada deca polaze u vrtić i školu, samo su neki od programa u koje je uneto bogato psihološko znanje, ljubav prema deci i visoka profesionalnost.

Psihološko savetovanje tokom odrastanja može biti ključno kada se dete ili adolescent susretnu sa životnim izazovima. Mi smo tu da im olakšamo te razvojne muke, i pomognemo kako njima, tako i roditeljima, da kvalitetnije razumeju šta im se dešava i kako da prebrode nastalu krizu.

Naši kriterijumi su mama-kriterijumi, uvek na najvišem nivou, i zato se trudimo da svaki program, savetovanje i usluga koji izađu iz naše kreativne kuhinje budu napravljeni na najbolji mogući način. Mi verujemo u stalno unapređenje i učenje, i taj duh prenosimo na sve naše saradnike, prvenstveno decu. Greške se ne osuđuju, one su put kojim nas učenje vodi.

Zato, ako verujete u čari emocija, otvoreni ste da čujete nešto novo, i poradite na svom i razvoju svog deteta, pozovite nas! Tu smo da vas čujemo, jer verujemo da ćemo na pravi način moći da razvijemo sve ono što nedostaje da se čovek oseti zadovoljno u sopstvenoj koži, svom životu, sa znanjem i željom da stalno saznaje na način koji ga ne opterećuje, već mu pruža zadovoljstvo i sigurno mesto da iskaže sve ono što on jeste.