EmoMe – osnovni nivo 2020/21

Program razvoja emocionalne inteligencije – EmoMe za decu od 4-12 godina

– Osnovni nivo –

Program se održava ONLINE , a počinje prve nedelje oktobra i traje do prve nedelje juna 2021. godine.

Prijave su u toku.

Detalji programa:

Radionice počinju u prvoj nedelji oktobra 2020. godine i traju do prve nedelje juna 2021. godine, prateći školski kalendar, po dinamici susreta od 1x nedeljno (30 susreta ukupno).

Predloge termina ćemo naknadno dogovoriti u zavisnosti od dostupnosti prijavljene dece.

Program EmoMe kreiran je od strane psihologa i psihoterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom.

Deca će kroz ciklus od oktobra do juna i 30 kontinuiranih susreta, proći kroz petofaktorski model emocionalne inteligencije i razvojem svoje emocionalne inteligencije će naučiti način na koji treba reagovati na ono šta osećaju. Zato što su sva osećanja ok. Naučićemo ih kako da se smire kada ih preplave jake emocije, ojačati njihovo samopouzdanje, naučiti kako da asertivno komuniciraju, kako da reaguju na adekvatan način na osećanja drugih ljudi i kako da se osećaju dobro u sopstvenoj koži.

Rad je predviđen u malim grupama od najviše 6 polaznika, voditelji programa su psiholozi i andragozi, a program je pažljivo osmišljen da deca podeljena u grupe od 4+ do 7 godina i od 8 do 12 godina, na zabavan i jasan način razumeju temu i primene naučeno odmah nakon radionice.

Cena: Plaćanje se vrši u 8 mesečnih rata od po 3.000 dinara.

Popusti: Ukoliko roditelj/osoba koja brine o detetu prijavljuje na ovaj program više od jednog deteta, koja su u direktnom srodstvu, ostvaruje pravo od 10% na drugo i 15% na svako naredno dete.

Čekamo Vas i radujemo se druženju!

PRIJAVA